Η πράξη ¨Δομή Παροχής Συσσιτίου και Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Ρόδου¨ εγκρίθηκε με την αριθμ. 4352 /12-10-2016 απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

Εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020» , χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και η συνολική της δαπάνη κατόπιν των δύο τροποποιήσεων ανέρχεται στο ποσό των 792.792,00 € .

Για την καλύτερη λειτουργία του προγράμματος υπάρχει συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας και το Δημοτικό Δίκτυο Κοινωνικών Υπηρεσιών, ώστε οι ενέργειες που αφορούν τις ευπαθείς ομάδες στις οποίες απευθύνονται , να είναι συντονισμένες στη βάση της ολιστικής προσέγγισης αναγκών.

Υποέργο : «ΔΟΜΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ»

Στελεχώνεται από :

  • Κοινωνική Λειτουργό
  • Μάγειρα
  • Βοηθό Μάγειρα
  • Καθαρίστρια

Η Δομή παροχής Συσσιτίου παρασκευάζει, συσκευάζει και διανέμει καθημερινά κατ΄οίκον δύο γεύματα σε τουλάχιστον 180 ωφελούμενους, οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, που δεν μπορούν να παρασκευάσουν φαγητό, είτε λόγω έλλειψης υποδομών είτε λόγω αδυναμίας αυτοεξυπηρέτησης.

Τα άτομα τα οποία εντάσσονται στο πρόγραμμα επιλέγονται βάση κριτηρίων και αποδεικτικών στοιχείων.

Δέχεται δωρεές τροφίμων από Ιδιώτες, Επιχειρήσεις, Συλλόγους- Ομίλους-Οργανισμούς , Φιλανθρωπικούς Συλλόγους, Σχολεία και Συστήματα Προσκόπων και Ελληνικού Οδηγισμού .

Στεγάζεται στο κεντρικό κτίριο του ΔΟΠ, στην οδό Ερυθρού Σταυρού 6 (εντός Παλαιού Νοσοκομείου).

Για πληροφορίες απευθύνεστε στην Κοινωνική Λειτουργό της Δομής Παροχής Συσσιτίου κ. Περάκη Δέσποινα από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00-15:00 και στο τηλέφωνο 2241044603.

Κάντε την Αίτηση σας!